Service stingatoare de incendiu

IMPORTANT! Mentenanta stingatoarelor de incendiu trebuie efectuata la un interval de minim 12 luni.

Siguranta nu are pret! Focul poate distruge totul in calea lui!

Asigurati-va ca respectati legea si detineti la sediul societatii dumneavoastra un numar de stingatoare corespunzator spatiului in care va desfasurati activitatea. Pentru achizitionarea oricarui tip de stingator, accesati sectiunea stingatoare de incendiu din magazinul nostru online.

 

De asemenea, va informam ca trebuie sa aveti în vedere si mentenanta stingatoarelor de incendiu. Este important sa va asigurati ca în momentul izbucnirii unui incendiu acestea sunt functionale si pot fi utilizate pentru a evita un dezastru.

Atat service-ul extinctorului cat si mentenanta periodica a acestuia reprezinta o parte esentiala a oricarui sistem de aparare impotriva incendiilor. Este responsabilitatea administratorului sau a persoanei desemnate pentru a contracta o societate autorizata care sa execute service-ul regulat al stingatoarelor.
Aceasta procedura presupune verificarea minutioasa a extinctorului daca nu prezinta semne de coroziune si de descarcare partiala sau totala. Orice extinctor care este considerat impropriu pentru utilizare trebuie adus in atentia utilizatorului si casat.

Pentru siguranta dumneavoastra este important ca service-ul stingatoarelor sa fie realizat de catre persoane autorizate.

 

siteadmin

Leave a comment

Newsletter

...nu trimitem SPAM , pe cuvant :)